Er du klar til at forandre dig med autolakering?

//Er du klar til at forandre dig med autolakering?

Er du klar til at forandre dig med autolakering?

Tro det eller ej, men denne artikel er faktisk ikke henvendt til dig som kunde, der måske har en bil, du gerne vil have autolakeret.

Ej heller er det direkte henvendt til chefen for et autolakeringsfirma, der måske overvejer at søge nye græsgange og prøve noget helt andet, supplere sin virksomhed med andre ydelser eller simpelthen bare lukke værkstedet.

Eller – vores artikel er sådan set henvendt til virksomhedsejeren, der har et firma, der arbejder med autolakering, men emnet med forandring er ikke, hvordan man skal gøre med selve kerneproduktet i firmaet.

Med forandring og ændret mener vi egentlig noget så tørt, men stadig vigtigt, som virksomhedsdannelsen.

Vi skal ikke til at gå i dybden og beskrive, hvori forskellen ligger ved konstellationer som ApS, IVS, A/S og så videre, men vi vil bare påpege, at det kan være nødvendigt med en ændring for dit firma i forhold til det nuværende ståsted, du står med dit firma.

Måske oprettede du dit firma som én type i sin tid, fordi det var det, som du havde råd til, da du skulle lægge et forskud og vise bundkapital, da du oprettede det.

Nu vil banken gerne have sine penge igen, som du lånte af dem, da du oprettede det, og så kan det blive nødvendigt ved at ændre virksomhedskonstallationen.

Måske er en af de andre former ikke brugbare for dig længere, eller de er ved at lukke. Måske er du indgået i et partnerskab med en anden, eller dit firma er blevet opkøbt af en anden større konglomerat af en virksomhedsejer.

Dette handler blandt andet også om, hvor meget kapital man så skal vise på bundlinjen ved kontrol, eller man agter at give firmaet videre til ens børn eller andet, hvor en anden form i firmaet vil svare sig bedre.

Forhør dig hos en advokat, hvis du tvivler.

By | 2019-09-30T00:10:40+00:00 September 30th, 2019|autolakering|Comments Off on Er du klar til at forandre dig med autolakering?

About the Author: