Få fodertilskuddet til hunden til at glide lettere ned

//Få fodertilskuddet til hunden til at glide lettere ned

Få fodertilskuddet til hunden til at glide lettere ned

Så øser du atter maden op til hunden, og man skulle tro, den var begyndt at kede sig over – igen – at få det samme til morgen, middag og aften.

Du har kun forandret maden efter, hvad der sømmer sig til alderen for hunden, mens smagsmæssigt er det nok cirka det samme.
Der står beskrevet på foderet, at det har smag af noget bestemt, men du ved det reelt ikke, for du agter ikke at afprøve det.

Men tiden er kommet til, at hunden har brug for noget fodertilskud i form af ‘fodertilskud hund‘ for at være helt præcis.
Så det har du suppleret i maden.

Men hunden er et vanedyr, så det opdager, at der er noget anderledes ved maden, for den lugter som bekendt godt, så nu er den ikke lige så begejstret for at få maden ned.

Hunden skal have det fodertilskud ned

Det er ikke sikkert, at det er et scenarie, der udspiller sig for netop dig som hundeejer, for der er nogle hunde, der er grovædere i sådant et omfang, at man skal tage maden fra dem til sidst, så de ikke æder sig selv ihjel.

Men andre hunde er så kræsne eller langsomme til at spise, at man skal lade hunden spise alene uden andre hunde, så de andre hunde ikke spiser dens mad – og så tager det lang tid, før der er spist op.

Så hvis der bliver tilføjet noget, der i hundens øjne er ukurant, så stopper den måske op med foretagende at spise maden.

Her kan det blive nødvendigt at tilskynde hunden til at spise maden ved at vise begejstring, når man øser maden med tilskuddet op, man blandet noget andet mad ned i det til at starte med, som hunden elsker, eller man gør en øvelse eller lidt leg ud af maden, så det bliver sjovere at spise.

Så skal hunden med tiden nok vænne sig til at spise det “nyde” foder.

By | 2021-09-08T15:48:44+00:00 September 8th, 2021|fodertilskud hund|Comments Off on Få fodertilskuddet til hunden til at glide lettere ned

About the Author: