Få hjælp af din boligadvokat når du køber fast ejendom

//Få hjælp af din boligadvokat når du køber fast ejendom

Få hjælp af din boligadvokat når du køber fast ejendom

advertorial

De fleste mennesker køber og sælger fast ejendom et par gange i løbet af deres liv og kan derfor næppe kaldes erfarne, når det kommer til at købe en ny bolig. Derfor er det en god ide at hyre en boligadvokat til at råde og vejlede en igennem de mange købsfaser, så man ikke ender med at lave fejl. Fejl der i sidste ende, kan komme en til at koste mange penge. 

Du kan vælge at have boligadvokaten med fra starten eller senere i processen, f.eks. når du har fundet din bolig og skal have lavet et skøde. Det kunne f.eks. være http://www.freinsilber.dk/koeb-salg-fast-ejendom/.

De vigtige forhandlinger

Når det kommer til boligkøb, er det samtidig de færreste der har den fornødne erfaring med at forhandle med banken og sælger. Her kan man også med fordel gøre brug af ens boligadvokat, der er jurist med speciale i køb og salg af boliger og en dreven forhandler. Det kan virke overflødigt men kan boligadvokatens forhandlinger give dig små fordele kan det over en 30 årig periode ende med at blive til mange penge.

Det er vigtigt at huske på at din bankrådgiver er ansat af banken til at sikre at de får den bedste handel. Det samme gælder ejendomshandleren der er ansat af sælger. Din boligadvokat er dermed ansat til at hjælpe dig med at få den bedste handel og han lever af det. Det vil sige at sikre han dig en god handel vil du med stor sandsynlighed anbefale ham til andre. 

Det samme gælder når der skal forhandles med sælger. Her sidder du ofte over for en lige så erfaren forhandler som din boligadvokat og det giver derfor god mening at overlade forhandlingerne til dem. Din boligadvokat er desuden ikke forelsket i boligen og er derfor ikke så påvirkelig som du er.

By | 2021-11-01T11:24:09+00:00 November 1st, 2021|boligadvokat|Comments Off on Få hjælp af din boligadvokat når du køber fast ejendom

About the Author: