Få hjælp til at bevare bisserne sunde hos din lokale tandlæge

//Få hjælp til at bevare bisserne sunde hos din lokale tandlæge

Få hjælp til at bevare bisserne sunde hos din lokale tandlæge

advertorial

Som barn er du sikkert opdraget i Nul Huller traditionen – i hvert fald hvis du er under 70 år gammel. Det var nemlig hen imod midten af det forrige århundrede at børns tand hygiejne begyndte at blive taget alvorligt.

Den gratis skole tandpleje vandt frem, og inden 1970 var ordningen implementeret i alle landets folkeskoler. Antallet af tandudtrækninger faldt drastisk, og den dag i dag har de fleste seniorer de fleste af deres egne tænder i behold. Dette skyldes den øgede opmærksomhed på de daglige tandpleje rutiner og så det at børn fra en tidlig alder kommer ind i vanen med at gå til tandlæge en til to gange om året.

Desværre findes der stadig en stor gruppe af voksne dansker som ikke passer disse rutiner. Og er du en af dem bør du hurtigst muligt gribe knoglen og få bestilt tid hos din tandlæge.

Forebyg de værste lidelser i tænder og tandkød med hjælp fra din tandlæge

Selv om du måske ikke har tandpine lige nu kan der nemlig sagtens skjule sig ansatser til dårligdomme så som karies, parodontose, tandkøds betændelse eller rodspids betændelse mellem dine tænder eller under tandkødets rand.

Du kan ikke selv se eller mærke det. Men din tandlæge kan med sit trænede øje og diverse røntgen og ultralyd udstyr hurtigt se om der skulle være dårlige tegn. Og så vil han eller hun sætte ind med forebyggende arbejde så hurtigt som muligt.

Find den bedste tandlæge i Næstved

Er du bosiddende på Midt- eller Sydsjælland, for eksempel i Næstved eller Haslev, hedder din lokale tandlæge Tandlægerne Dickow og Lindkær. Hos Tandlægerne Dickow og Lindkær kan du altid få en tid til en indledende konsultation hvor dine tænder og dit tandkød vil blive grundigt undersøgt og renset.

Du kan læse mere, og bestille tid online via klinikkens hjemmeside dltand.dk

By | 2021-10-11T11:15:03+00:00 October 11th, 2021|tandlæge|Comments Off on Få hjælp til at bevare bisserne sunde hos din lokale tandlæge

About the Author: