Få råd til en bedre bil med et fordelagtigt billån

//Få råd til en bedre bil med et fordelagtigt billån

Få råd til en bedre bil med et fordelagtigt billån

Skal familien beriges med et nyt medlem i form af en robust og drift sikker bil? Så bør du kigge efter en bil, som kan transportere de enkelte medlemmer sikkert frem og tilbage mellem hjemmet og skolen, arbejdspladsen og diverse institutioner samt indkøb og fritidstilbud på daglig basis.

Det er en god idé at finde en bil af nyere dato til dette formål. En gammel bil vil betyde for stor usikkerhed. Alle, som har prøvet at eje en gammel, slidt bil, ved, at sådan en bil oftere skal på værksted, og sluger benzin eller diesel som en anden svamp. Begge dele repræsenterer øgede udgiftsposter på bilbudgettet. Og samtidig vil uvisheden om, hvornår bilen næste gang går i stå, ikke vil starte, eller det, der er værre, næppe være befordrende for hverken køreglæde eller tryghed.

Du kan finansiere din nye bil med et billån

Selv om du måske kvier dig ved at skulle optage et lån for at kunne betale for en ny bil, skal du tænke på, at du hurtigt sparer på andre konti. Du kan for eksempel roligt regne med, at din nye bil vil være en del mere energi effektiv end en brugt og slidt én af slagsen.

Dette betyder, at den nye bil vil have en langt bedre udnyttelse af benzin eller diesel – og det vil du kunne mærke i budgettet. Denne gode brændstoføkonomi betyder samtidig en sænkning af de grønne afgifter. Og så kan familien glæde sig over, at den er blevet mere miljøvenlig.

Find dit billån hos Ikano Bank

Hvis du således overvejer at købe en fabriksny bil, kan du vælge at finansiere købet helt eller delvist ved hjælp af et billån. Ønsker du ikke selv at lægge en udbetaling, kan Ikano Bank tilbyde dig et billån uden udbetaling.

Du kan ansøge om billån på ikanobank.dk

By | 2019-07-03T23:20:53+00:00 July 3rd, 2019|billån|Comments Off on Få råd til en bedre bil med et fordelagtigt billån

About the Author: