Få store besparelser på varmeregningen med en varmepumpe

//Få store besparelser på varmeregningen med en varmepumpe

Få store besparelser på varmeregningen med en varmepumpe

Skal det gamle fyr eller de upraktiske og dyre elektriske radiatorer skiftes ud med en mere miljøvenlig og økonomisk besparende løsning? Så giver det mening at undersøge markedet for de smarte, moderne varmepumper.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er en anordning, som udnytter den energi, som genereres af temperatur forskelle mellem luften indendørs og udendørs, eller mellem jorden og den indendørs luft. Fælles for alle typer varmepumper – jordvarme anlæg såvel som luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper – er, at de udnytter denne forskel ved hjælp af en kompressor, som opvarmer et kølemiddel. Dette transporteres herefter fra fra den udvendige til den indvendige del af varmepumpen, hvor en varmeveksler udnytter den udviklede varme til enten at opvarme luften i boligen eller til at opvarme det vand, som cirkulerer i radiatorer samt brugsvand.

Den første type varmepumpe er det, vi kender som en luft til luft varmepumpe. Disse bruges som oftest i boliger, hvor der ikke er indlagt fjern eller central varme, og boligen derfor er varmet op ved hjælp af elektriske varme apparater. Med en luft til luft varmepumpe som erstatning for disse dyre ovne, kan du spare op imod firs procent af dine udgifter til opvarmning af hjemmet. Og om sommeren kan den smarte luft til luft varmepumpe bruges som air condition anlæg. En luft til luft varmepumpe renser samtidig luften i boligen, så du ikke behøver at lufte ud så ofte.

Erstat det gamle fyr med en luft til vand varmepumpe

Er du glad for dine vand radiatorer, kan du med fordel lade vandet heri opvarme af en energi effektiv luft til vand varmepumpe i stedet for det gamle, udtjente fyr. Samtidig får du opvarmet dit brugsvand – og en moderne luft til vand varmepumpe kan sagtens følge med, selv om du tager lange varme bade med varmen på fuld drøn!

Find din varmepumpe på givekoleservice.dk

By | 2019-09-07T19:59:34+00:00 September 7th, 2019|varmepumpe|Comments Off on Få store besparelser på varmeregningen med en varmepumpe

About the Author: