Find de bedste parfumer online

//Find de bedste parfumer online

Find de bedste parfumer online

Skal du have en ny parfume? Så bør du gøre dig ekstra umage med udvælgelsen.

En parfume er nemlig ikke bare en parfume. Der er stor forskel de enkelte dufte imellem. Visse parfumer passer perfekt til aftenbrug. Aftenparfumer er særligt fremstillet til at kunne overdøve andre dufte i nattelivet, og skabe en sensuel aura omkring din person.

Men denne type parfume egner sig knap så godt til dagligdagen på kontoret. Derfor bør du vælge en lettere og mere diskret parfume hvis du ønsker at dufte godt til daglig.

Vælg en parfume som passer til årstiden

Det er vigtigt at vælge en parfume som matcher tidspunktet på dagen, som beskrevet oven for. Men mindst lige så vigtigt er det at din nye parfume matcher tidspunktet på året.

Måske har du ikke tænkt så meget over det, men der findes rent faktisk parfumer som egner sig bedre til brug om sommeren end om vinteren – og vice versa.

Hvad er en sommerparfume?

En typisk sommerduft, er let, frisk, og dårligt nok mærkbar. Lige som du ikke ifører dig tunge og varme klæder når solen bager fra en skyfri himmel er det heller ikke den tungeste og mest komplekse duft du skal påføre din hud.

I det hele taget bør du være varsom med at bruge parfume på huden hvis denne skal udsættes for sol. Brug eventuelt parfumen uden på tøjet, og vælg en parfume som er let og volatil i sin opbygning.

Visse parfume brands som for eksempel REN har specialiseret sig i parfumer uden bund noter, men med citrus og blomster noter i toppen.

Parfumer fra REN vækker mindelser om dugfriske enge, solbeskinnede blomsterbede, og nyvasket linned som hænger til tørre på en sommerdag. Disse parfumer er perfekt til de varme måneder. Og så kan du gemme de mere tunge, krydrede og sensuelle dufte til vinter.

Find din sommerparfume på sephora.dk

By | 2021-09-06T16:11:39+00:00 September 6th, 2021|parfume|Comments Off on Find de bedste parfumer online

About the Author: