Find håndkøbsmedicin i høj kvalitet på dit lokale apotek

//Find håndkøbsmedicin i høj kvalitet på dit lokale apotek

Find håndkøbsmedicin i høj kvalitet på dit lokale apotek

Når du står og mangler produkter til sårpleje, personlig hygiejne eller solbeskyttelse er det en god idé at finde disse på det lokale apotek. På den måde kan du være sikker på at du får de reneste varer.

Samtidig vil du på et apotek kunne få kvalificeret rådgivning omkring anvendelse af disse produkter. Køber du håndkøbsmedicin – for eksempel allergiforebyggende eller let smertestillende produkter – hos dit apotek vil du ydermere få den bedste vejledning i forbindelse med indtag af disse.

De dygtige personaler på dit lokale apotek vil altid være 100% up to date med eventuelle bivirkninger eller kontra indikationer. Og derfor kan du være helt tryg ved at købe håndkøbsmedicin og andre apotekervarer på dit lokale apotek.

Hvor finder jeg det lokale apotek i Asnæs?

Hvis du er bosat i Odsherred, nærmere betegnet Asnæs og omegn, kan du med fordel vælge at benytte Asnæs Apotek i forbindelse med indkøb af håndkøbsmedicin eller afhentning af læge ordineret medicin.

Asnæs Apotek er drevet og betjent af dygtige uddannede farmaceuter og farmakonomer som igennem mange år har betjent glade og tilfredse kunder og hjulpet dem med at finde de rette apotekervarer.

Asnæs Apotek har til huse i Asnæs Centeret, og kan dermed prale af såvel gode adgangsforhold for alle type kunder som af nem tilgængelighed og en central beliggenhed. Skulle du være forhindret i at komme helt ind til Asnæs når du skal hente din receptpligtige medicin kan du bestille denne til afhentning på håndkøbs udsalg i Hørve, Fårevejle, Grevinge og Vig Lyng.

Du kan også bestille håndkøbsmedicin og øvrige apotekervarer til afhentning på disse udleverings steder. Og Asnæs Apotek leverer også alle former for medicin til de omkringliggende plejehjem samt til den lokale hjemmepleje.

Hvis du ønsker mere information om Asnæs Apotek kan du finde hvad du søger på hjemmesiden asnaesapotek.dk

By | 2021-08-03T21:03:40+00:00 August 3rd, 2021|apotek|Comments Off on Find håndkøbsmedicin i høj kvalitet på dit lokale apotek

About the Author: