Forbered dig til tandlægen i god tid

//Forbered dig til tandlægen i god tid

Forbered dig til tandlægen i god tid

advertorial

Denne overskrift menes ikke i den forstand, at man har tandlægeskræk, hvorfor man virkelig skal tage sig sammen i god tid til at komme til ens tandlæge.

Det kan sagens være aktuelt, hvor man måske har brug for en person til at booke en aftale hos ens tandlæge, som man stoler på, og så skal man have en ven med, når man besøger tandlægen, så man ikke føler sig alene eller i undertal.

Vores overskrift menes sådan set mest praktisk, så du går til tandlæge med de bedste forudsætninger, og det starter sådan set allerede fra sidste gang, du var hos tandlægen.

Dette gælder både, hvis det var et særligt indgreb, der skulle laves, eller der var tale om et rutinetjek, hvor dine tænder skulle renses og undersøges.

De ting, som tandlægen sagde til dig, at du skulle huske at gøre fremover, skal du få gjort indtil næste gang og videre.

Tandlægen ved altid bedst

Man kan gå fra tandlægen og føle sig som et dydsmønster, fordi man fik ros og gik derfra med en lille regning, og så slækker man på hygiejnen med tænderne. Det er ikke smart.

Eller man gik derfra med færre tænder og en stor regning som konsekvens af tidligere dårlig omgang med ens tænder, så man føler, at det kan være lige meget, om man gør noget ved ens tænder eller ej.

Man skal ikke tænke på nogle af disse ting, når man har været hos tandlægen, for hvad vedkommende har sagt, at man skal gøre ved ens tænder, der skal man også gøre og huske fremover.

Så når man kommer til ens tandlæge i Gistrup næste gang, kan man tydeligt se, at du har fulgt de retningslinjer, og man får ros for det gode arbejde – og hvem af os kan ikke godt lide at få ros?

By | 2021-10-29T19:43:38+00:00 October 29th, 2021|tandlæge|Comments Off on Forbered dig til tandlægen i god tid

About the Author: