Hvilke gardiner passer til dine vinduer?

//Hvilke gardiner passer til dine vinduer?

Hvilke gardiner passer til dine vinduer?

Vinduerne kan jo i sig selv være prangende og komme i mange afskygninger:

Det kan være de klassiske firkantede, det kan være de mere rektangulære, det kan være loftsvinduer, på skibe hedder de koøjer; man kan få dem som panoramavinduer, der er specielt velegnede til butikker.

Så findes de også med mellemled i sig, så de er delt op i afsnit, og nogle kan åbnes meget op, mens andre kun er til pynt og ikke kan åbnes overhovedet.

Nogle kan kun lige sættes på klem i anelse, hvor man skal huske at undgå gennemtræk, og ved andre vinduer skal man måske bruge hjælpemidler for at nå dem og åbne op.

Men hvis man udelukkende har vinduer uden gardiner, så kan de komme til at fremstå ret så anonyme, men det har selvfølgelig sin charme ikke at bruge den slags.

En butik behøver måske ikke gardiner, fordi de gerne vil præsentere ens varer frem for forbipasserende, selv når der er lukket. Nogle gange har man endda lyset tændt og peget på disse varer.

Men hvis man er mere et privat hjem, hvor der vender vinduer ud mod gaden eller om til haven, hvor naboen kan kigge ind, så vil man gerne have lidt privatliv ved at sætte gardiner op.

Har man endda et hus, der ligger lige ud til gade, så vælger man måske at tone ruderne, der vender lige ud til gaden, hvor man især vælger at gøre dette på badeværelset.

Selve gardinerne kan jo også komme i mange former, hvor man kan få de klassiske, man trækker for i hver side og samler dem i midten.

Man kan også få persienner, mørklægningsgardiner, rullegardiner og meget mere.

Dog behøver man bestemt ikke slå sig fast på én bestemt type gardin, for man kan også vælge at udskifte dem, som ens lyst ændrer sig.

Men vinduerne først, og det kan du skaffe dig her

By | 2019-10-11T21:33:26+00:00 October 11th, 2019|vinduer|Comments Off on Hvilke gardiner passer til dine vinduer?

About the Author: