Hvorfor skal jeg købe en airtrack?

//Hvorfor skal jeg købe en airtrack?

Hvorfor skal jeg købe en airtrack?

Hvis dine børn er ivrige amatør spring gymnaster, og de gerne vil træne hjemme mellem lektionerne, er det oplagt at købe en have trampolin. Med en have trampolin er der lagt i kakkelovnen til timevis af udendørs leg og motion for store såvel som for små børn.

Men i mange tilfælde er en have trampolin slet ikke en mulighed. Dette gælder selvsagt hvis du ikke har adgang til en have. Og selv om du skulle have en have tilhørende dit hus, er der mange grundejer foreninger, som ikke tillader opsætning af trampolin i haven.

Det er her, en airtrack til hjemmebrug viser sit sande værd. Med en airtrack kan ungerne øve afsæt og landing, samt øvelser så som flik flak, kolbøtter og saltomortaler med perfekt afsæt, super springkraft og god støtte i landings momentet. På den måde kan ungerne få det meste ud af deres spring gymnastik timer, og samtidig få deres motion i hverdagen mellem de enkelte lektioner.

Kan man træne med en airtrack inden døre?

Det kan godt lade sig gøre at bruge en airtrack hjemme i stuen, såfremt der altså er en vis loft højde og mulighed for at skabe sikkerheds afstand til vægge og møbler. Det fine ved en airtrack er, at den i modsætning til en trampolin kan pakkes sammen til at fylde næsten ingen ting, og derfor er nem at gemme af vejen.

Samtidig vejer en airtrack heller ikke det store, og derfor kan ungerne nemt tage den med hjem til deres venner, eller medbringe den på stranden eller i parken. En airtrack er nem at rengøre, så det er intet problem om der skulle komme græs eller samt på den.

Hvis du er interesseret i at købe en airtrack til hjemmebrug, kan du finde det fulde udvalg af originale airtrack på hjemmesiden globalairtrack.dk

By | 2020-04-15T23:28:18+00:00 April 15th, 2020|airtrack|Comments Off on Hvorfor skal jeg købe en airtrack?

About the Author: