Lige et slag for at aflive nogle myter om massage

//Lige et slag for at aflive nogle myter om massage

Lige et slag for at aflive nogle myter om massage

Hvis du ikke er den type, der tager til betalt massage så meget, så kan det sagtens forstås, hvis du har en masse fordomme om den slags.

Det vil vi gerne gøre vores for at komme til livs, så du kan se, hvordan en helbredende og helsende lise det er at opleve god og professionel massage, som man vedvarende kan besøge for at få kroppen lirket op.

Massage kan gives både for at løsne op for migræne, muskelspændinger og smerte, og pludselig kan man måske kroppen, som man ellers aldrig har gjort det før – nogle bliver på den positive måde helt afhængige af det, så de ofte får massage.

For massage i sig selv kan også bare være rart at få gjort mod en, og mange tager det også som en personlig oplevelse, og sådan skal det også være.

Men derfor behøver det ikke blive en intim eller erotisk oplevelse, selvom det sagtens kan være noget, man benytter sig af som et forspil eller efterspil til sex.

Der er jo en grund til, hvorfor man tillader at ens nærmeste får lov til at massere en, for det viser, at man er tryg ved vedkommende og tør lukke den person så tæt ind på en, at man giver personen lov til at røre ved en på en måde, som man ikke giver almindelige mennesker lov til.

Men i vores tid har folk heller ikke den fornødne tid til at være intime sammen, og dette bliver endda forsømt på det personlige plan, når man er et par, der har travlt i hverdagene, og det er en skam.

Man taler nu om dage om, at man mange mennesker er “hudsultne”. Det vil sige, at de trænger til at blive berørt af andre mennesker, som vi mennesker har brug for for at blive bekræftet og generelt bare få påvist, at vi ikke er alene.

Dette kan massage også hjælpe til med, så prøv det for eksempel her: https://www.helsemassagen.dk/

By | 2019-10-07T21:41:13+00:00 October 7th, 2019|massage|Comments Off on Lige et slag for at aflive nogle myter om massage

About the Author: