Tilmeldingssystem til eventplanlægning

//Tilmeldingssystem til eventplanlægning

Tilmeldingssystem til eventplanlægning

Overskuelig eventplanlægning

Det kan være vanskeligt at planlægge og holde overblik tilblivelsen af store events som eksempelvis konferencer med mange deltagere. Enhver med erfaring inden for eventplanlægning vil sandsynligvis kunne nikke genkendende til dette.

Der er et væld af aspekter, der skal holdes styr på i forbindelse med planlægningen af et stort og succesfuldt event: invitationer, kommunikation og registrering af tilmeldinger er blot få af de ting, der skal være på plads i forbindelse med eventplanlægningen. Derfor kan det være en meget kærkommen hjælp at få mulighed for at samle alle aspekter af planlægningen fra A til Z på én og samme platform. Dette står Conference Manager og deres smarte tilmeldingssystem klar til at hjælpe dig med!

Fuldt overblik over dit event på én og samme platform

Conference Manager har udviklet et komplet planlægningsværktøj i form af deres tilmeldingssystem, der vil gøre din fremtidige eventplanlægning mere overkommelig og let overskuelig. Deres tilmeldingssystem er det foretrukne i Danmark, og gennem dette er adskillige events blevet planlagt. Dette både de helt små med 10 deltagere til de rigtig store med op mod 10.000 tilmeldte deltagere. Tilmeldingssystemet er brugervenligt og skalerbart, og herigennem kan du få det fulde overblik over hele planlægningsprocessen.

Du opretter dit event og designer selv dit tilmeldingssite, du inviterer deltagere og kan registrere deres tilmeldinger samt gennemføre al nødvendig kommunikation med eventets deltagere. Gennem tilmeldingssystemet kan du nemlig sende rykkere, diverse dokumenter samt udarbejde spørgeskemaer til deltagerne. Skulle der opstå spørgsmål eller tekniske vanskeligheder undervejs, så står Conference Manager til rådighed for telefonisk support alle ugens hverdage. Conference Manager sikrer desuden fuld datasikkerhed, da det er det eneste tilmeldingssystem, der ISO 27001 certificeret. Du kan hermed fokusere på eventplanlægningen med vished om, at din datasikkerhed er i orden. 

Du kan se meget mere til Conference Managers fleksible tilmeldingssystem samt prøve det gratis i 30 dage her: https://www.conferencemanager.dk/

By | 2020-05-14T18:30:17+00:00 May 14th, 2020|Tilmeldingssystem|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment