Tre ting der kan spare dig for mange penge i hjemmet

//Tre ting der kan spare dig for mange penge i hjemmet

Tre ting der kan spare dig for mange penge i hjemmet

Som husejer ved du helt sikkert, at pengene hurtigt får ben at gå på, når du skal have lavet noget. Derfor er du sikkert på jagt efter, hvordan du kan få udført noget -uden at det kommer til at koste dig så mange penge. Her kommer vi ind på tre områder, hvor der kan være mange penge at spare for dig. 

Fejlsøgning af gulvarmen, inden du skifter kablerne 

Hvis din gulvvarme er holdt op med at fungere, tænker du måske, at du er nødt til at fjerne alle fliserne og udskifte alle kablerne. Hvordan skal du kunne vide, hvor fejlen er, når du ikke kan se den. Men så drastisk behøver du slet ikke at gå til værks. I dag er det muligt med fejlsøgning af el-gulvvarmekabler at sige meget præcist, hvor fejlen er. Derfor er det muligt at sige under hvilken flise, fejlen ligger. 

Et af de firmaer, der kan hjælpe dig med det, er Aarhus Termografi. De har 25 års erfaring med denne form for fejlsøgning. De kan derfor hurtigt hjælpe dig med at finde frem til, hvor du skal lægge din energi for at få udbedret fejlen. Læs mere her

Skift selv døre og vinduer 

Noget andet, der kan være med til at spare dig for mange penge som husejer, er, at du selv står for at skifte døre og vinduer. Du kan sagtens selv måle op, bestille dem på nettet og montere dem efterfølgende. Du behøver derfor hverken at have en fagperson indover eller at skulle ned i byggemarkedet. 

Stå selv for maling og afslibning af gulve

Når du vil spare penge på din bolig, kan du også vælge selv at stå for maling af dine vægge og afslibning af dine gulve. Det er ellers nogle opgaver, som mange betaler sig fra. I dag er det dog muligt at leje udstyr til at slibe gulvene, derfor kan du hurtigt få det klaret. 

By | 2021-09-28T15:03:10+00:00 September 28th, 2021|Fejlsøgning af el-gulvvarmekabler|Comments Off on Tre ting der kan spare dig for mange penge i hjemmet

About the Author: