Vælg den rigtige solcreme og aftersun til ferien

//Vælg den rigtige solcreme og aftersun til ferien

Vælg den rigtige solcreme og aftersun til ferien

Ferie er lig med sommer og sol. Uanset om du holder ferie syd på eller i Danmark. Det betyder også, at din hud kan blive udsat for solens UV-stråler, og rigtig mange bliver i løbet af ferien forbrændt og skoldet. Men hvordan undgår du det? Selvfølgelig med en god solcreme. Eller en god aftersun – hvis uheldet har været ude.

Husk den rigtige solcreme til ferien

Feriekufferten skal pakkes. Men hvad er det vigtigste, du skal huske? Solcreme – naturligvis! Uden solcreme risikerer du nemt at blive solbrændt på din sommerferie.

Når du nu har pakket den, er det også vigtigt, at du husker at bruge den. Det vil sige, at du skal tage solcremen på om morgenen, inden du går ned til poolen eller stranden eller tager på vandring i byen. 

Glemmer du at have solcremen på i bare en halv time, hvor solen står højt på himlen og din hud er meget udsat, kan du nemlig utrolig let blive helt rød på meget kort tid. 

Tag også en god aftersun med 

Desværre sker det, at man glemmer solcremen eller at man ikke har husket at smøre på igen i løbet af dagen. Nogle steder er solen bare hård, og derfor resulterer det nogle gang i rød og skoldet hud. 

Her er det vigtigt, at du også har taget en god solcreme med i kufferten. Denne kan du nemlig bruge til at behandle din beskadigede hud, så den heler hurtigere og ikke gør så ondt hele tiden.

Med en god solcreme med f.eks. aloe vera i, kan du hurtigt komme over solbrændtheden og smerterne. Du skal blot huske at smøre på flere gange i løbet af dagen. Så er du dækket godt ind. Smør også gerne på, inden du går i seng.

Her kan du læse mere om nogle gode solcremer og aftersun produkter: https://smoerdigind.dk/webshop/33-australian-gold/.

By | 2021-02-17T07:56:42+00:00 February 17th, 2021|Skønhedsprodukt / Solcreme|Comments Off on Vælg den rigtige solcreme og aftersun til ferien

About the Author: